lauantai 4. toukokuuta 2013

Lyhyesti

Mehudieettikirja neuvo, että laihtuu 3kg viikossa jos syö joka päivä 15 hedelmää eikä muuta.
3-4 suolakeksissä on paketin mukaan tuhat kilokaloria. Mummo, joka syö yhden pullan viikossa, mutta muuten liian niukasti, lihoaa. Paljon laihduttanut nainen voi olla merkinnyt itsensä persoksi sulaalle tyyliin yksi patukka viikossa vai onko jopa päivässä? Kia siinä tuntee syöneensä päivän lihottavien ruokien annoksen täyteen, mitä vielä voi kompensoida kevyellä ruokavaliolla.
Keitot ja paljo juominen venyttävät vatsaa ja siis lihottavat, kun aterioiden koko nousee. Parasta on, jos ei vatsa koskaan veny. Silloin ei saa tankata vaan on syöytävä jotakin etukäteen ennen kuin nälissän ahmii jotakin.

Eli: Jos syön hedelmiä ja vihanneksia ihan niin paljon kuin huvittaa, esim. näin keväällä, kun se tuntuu kivalta vaihdokselta ruokavalioon, niin saan mahani täyteen ja hyvän olon eikä kaloreita kerry.
Jos lopun aikaa syön kunnon perusruokaa, mm- kunnolliset tavalliset ateriat, niin jaksan tällä diettillä pitkään eikä tule repsahduksia. (Eikä vatsasta hapanta liian yksipuolisen vihannesten syömisen vuoksi.)
Jos jätän kaikki leivonnaiset, piiraakat, lihapiirakat, kaksit, suolakeksit ja kai pizzapohjatkin pois, niin en lihoa.
Sillopin saan syödä jotakin vähän makeaakin silloin tällöin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti